Home Interieurstyling Bodilson

Bodilson

written by Lauraverschuur 24 mei 2017

Op Instagram kun je je (interieur)hart ophalen met alle inspiratie die je daar kunt vinden. Je volgt iemand omdat de stijl van diegene je aanspreekt, ook al is het misschien wel totaal anders dan wat je zelf hebt. Wat je mooi vindt, hoeft niet altijd ook datgene te zijn wat je zelf in je huis hebt, of waar jij je lekker bij voelt.  Gelukkig maar, dat er zoveel verschillende stijlen en smaken zijn, uit elke stijl kun je zelf je inspiratie halen en die maakt jouw eigen stijl.

Voor mij is de kracht van een mooi interieur het combineren van stijlen.  Vintage, modern, strak, waar je maar van houdt. Ik houd niet van standaard of voorspelbaar, van die 13 in 1 dozijn interieurs. Durf te combineren! Vorige week ontving ik 2 prachtige nieuwe items voor in huis van het merk Bodilson , die qua stijl verschillend zijn en toch in ons huis heel goed tot z’n recht komen. Door het combineren van stoer wit metaal , van de bijzettafel Tomba  met bijvoorbeeld een vintage uitstraling van poef Kilim , krijg je een zachter accent dan wanneer je alleen maar metaal zou kiezen. De poef is gemaakt van authentiek Kelim vloerkleed,  in een mooie gemeleerde grijze tint.

FullSizeRender-18IMG_9881

Ik combineer de poef met wat mooie natuurlijke accessoires, zoals de rotan mand met een grote groene plant erin, een oud houten bankje uit china, en wat stoere zwarte accessoires. Hierdoor krijgt het een scandinavische uitstraling, terwijl de authentieke Kelim stof toch echt uit het midden Oosten vandaan komt.
FullSizeRenderFullSizeRender-13

De bijzettafel Tomba is subtiel bewerkt en de ideale hoogte voor bij onze Eggchair. Ook hier zie je dat de combinatie van rotan en metaal elkaar goed aanvult. Je kan de Tomba ook omdraaien en dan kun je hem als opbergton gebruiken, voor bijvoorbeeld wat tijdschriften.

Bodilson is ook regelmatig te zien in de programma’s van VT wonen, de banken en de mooie wandkasten zijn echte eyecatchers in de uitzendingen! Ik hou van hun stoere producten, het gebruik van mooie materialen en stijlvolle designs.

IMG_9878IMG_9875

Als je geen budget hebt om je hele inrichting te veranderen, is het toevoegen of vervangen van een mooi bijzettafeltje of poefje vaak al een kleine make-over in je interieur. Op die manier kun je rustig kijken wat er bij jullie past en hoef je niet alles ineens te kopen. Als verrassing voor jullie mag ik namens Bodilson eenzelfde poef Kilim verloten ! Je leest op mijn instagram feed hoe je hieraan mee kan doen, en maak je kans op die prachtige poef t.w.v. 129 euro!

Liefs, Laura

 

Dit blog is in samenwerking met Bodilson tot stand gekomen, dank daarvoor!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.