Home design De kunst van het opbergen

De kunst van het opbergen

written by Lauraverschuur 18 maart 2018

Wie mij een beetje kent , weet dat ik van opruimen hou…. let wel, ik zeg opruimen, niet schoonmaken ! Een hele andere categorie. Want opruimen en organiseren is leuk. Vooral omdat ik daar graag allerlei manden, doosjes, potten enz enz voor gebruik.

Ik kan mij namelijk best wel ergeren aan rondslingerende rotzooi . Het liefst heb ik alles gesorteerd bij elkaar. Mijn man en jongste dochter hebben dat gen niet…. de oudste dochter wel een beetje. Tijdschriften? In een metalen mand graag! Plaids gaan in een jute mand. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is gewoon zoveel fijner en oogt rustiger als al het (kleine) spul leuk opgeborgen is. Nou kan ik daar af en toe wel in doorslaan en kan manlief vervolgens niks meer vinden, maar dat is hij intussen gewend.

De mooie opbergsystemen van Orgalux zijn een luxueuze manier van organiseren. Voor verschillende doeleinden en plekken te gebruiken, bijvoorbeeld als indeling voor keukenlades en bureaus, voor de badkamer of in je huiskamer. Slingeren er bij jou thuis ook altijd meerdere afstandsbedieningen rond? We zijn ze altijd kwijt, eentje voor de tv, eentje voor de Apple tv, eentje voor de gashaard , waarom verdwijnen die dingen altijd?! Met de Cubics gemaakt van hout, liggen ze bij ons nu super stylish opgeborgen op de salontafel!

ik koos voor zwart , maar ze zijn ook in 2 kleuren hout te bestellen.

Ook mijn make-up tas moest er aan geloven. Elke dag zocht ik me een ongeluk naar die ene kwast of dat ene poedertje, wat altijd onderop bleek te liggen. Met de mooie melamine organizer kan ik nu heel netjes mijn make-up, crèmes en kwasten opbergen.

Ook deze koos ik in zwart, maar ook die zijn in andere kleuren verkrijgbaar . Super handig en ook nog eens mooi en strak om te zien. Met genoeg ruimte , je kan de onderdelen op elkaar stapelen of naast elkaar zetten.

nou zal ik jullie foto’s van de badkamer en slaapkamer besparen, nee echt! Die moeten namelijk heel nodig opgeknapt worden, maar omdat we al een tijdje twijfels over verhuizen of opknappen, stellen we dit steeds verder uit. Maar in ieder geval ziet mijn badkamerkastje er nu wel netjes uit!

Van Orgalux mag ik een houten set cubics verloten . Een langwerpige en een vierkante opbergdoos in hout fineer, beiden met deksel. Het is de side table duo set twv 141,50!

Als je mee wil loten, laat dan een reactie achter bij mijn foto op Instagram, en volg Orgalux. Dan maken we vrijdag de winnaar bekend!

groetjes laura

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Lydwien 19 maart 2018 at 16:19

Mooi materiaal, de eenvoud maakt t tijdloos

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.