Home shopping Deense Vissevasse

Deense Vissevasse

written by Lauraverschuur 4 februari 2019

Afgelopen zondag heb ik weer de vakbeurs ShowUP bezocht. Dit event wordt 2 keer per jaar gehouden in de Expohallen in Vijfhuizen. Hier staan allemaal ondernemers, merken en start- ups die hun collecties presenteren aan het publiek, die het inkoopt voor hun winkels en/of webshops. Maar het is ook een populair event voor stylisten, bloggers en pers.

Ik was deze keer speciaal door Vissevasse uitgenodigd om een Deense Hygge bij te wonen. Een gezellig samenzijn met mensen van Vissevasse, hun PR bureau en andere bloggers. Scandinavische merken zijn erg populair in Nederland , vanwege hun gevoel voor stijl en mooie materialen.

We werden onthaald met heerlijke broodjes, en konden de collectie bekijken en informatie krijgen. Uiteraard maakten we foto’s en bij het afscheid kregen we een mooie tas met Vissevasse inhoud mee.

Nieuw in de collectie is het prachtige Everwrap papier. Inpakpapier met 2 bedrukte kanten, heel divers en kleurrijk. Zo kun je je kadootjes mooi inpakken met veel keuze aan prints.

Vissevasse staat voornamelijk bekend om hun posters en kaarten, die qua kleur en uitstraling ideaal te combineren zijn. Mijn persoonlijke favoriet zijn de prints van Vee Speers.

De poster hierboven is uit haar serie “thirteen”. De Australische fotografe maakte deze serie met foto’s van haar toen dertienjarige dochter, met als thema de overgang van meisje naar jonge vrouw.

Prachtige prints met een mooie symboliek.

De produkten die we meekregen heb ik ook gefotografeerd, wat als eerste opvalt zijn de prachtige sprekende kleuren en subtiele prints.

De papieren bloemen die ik op het showup event meenam zijn van Jurianne Matter en kleurden toevallig perfect bij de Vissevasse produkten. Mooie weekplanners; to-do lijstjes, notebooks en kaarten zaten er onder andere in de goodiebag. Echt een plaatje om deze zichtbaar op je werkplek neer te leggen.

Met de posters kun je een prachtige posterwall samenstellen. Bijpassende Lijsten hebben ze ook, zodat het een mooi geheel wordt door dezelfde lijsten bij elkaar te hangen.

Leuk om op deze manier een merk wat beter te leren kennen. Dankjewel Vissevasse en Triangle PR voor de organisatie en uitnodiging !

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.