Home Interieurstyling Een ander sfeertje

Een ander sfeertje

written by Lauraverschuur 28 juni 2018

Tijdens je leven verandert je smaak. Gelukkig maar, anders zouden we zelf en onze inrichting er tientallen jaren hetzelfde uit zien. Toen ik ging samenwonen had ik een compleet andere stijl dan nu, een ander budget en andere prioriteiten.

Hoe ouder ik word , hoe meer tijd ik thuis doorbreng. En dat doe ik graag, ik hou van het thuis zijn en daar mijn rust te vinden. Ons huis is dan ook heel belangrijk , de sfeer en het comfort .

Onze eethoek is eigenlijk de centrale plek in huis, waar we veel tijd doorbrengen. Enkele jaren geleden kozen we voor deze stoffen hoekbank, zodat we lekker veel ruimte hadden voor onszelf en bezoek. Met 2 opgroeiende kinderen is na zoveel jaar de bank nu echt op. Tijd voor wat anders. Bekleden bleek een te dure optie. Toen Damiware mij benaderde voor een samenwerking, heb ik op de site gekeken naar banken en eetkamerstoelen.

De optie van eetkamerstoelen ipv weer een bank vond ik ook wel een om te overwegen, de Romeo stoelen vind ik bijvoorbeeld prachtig. Maar uiteindelijk toch gekozen voor weer een bankje, het nieuwe bankje Couchy is het dus geworden. Hij is er in diverse kleuren, ik koos voor de lichte taupe kleur “dessert” .

Een vrij neutrale kleur die goed combineert met grijs, wit, bruin en zwart. Het plan is om hem bij de eetkamertafel te gaan zetten, maar ook op andere plekken is het een handig formaat bankje.

Binnenkort gaan we nog meer veranderen in huis, op de plek van de trolleykast komt een nieuwe kast, dus kunnen we weer wat schuiven.

Zoals je ziet zijn we er nog niet uit, ik hou jullie op de hoogte ! Ben je benieuwd geworden naar wat Damiware nog meer te bieden heeft, dan moet je gewoon maar even op de site rondkijken . Niet alleen voor de grotere meubels, maar ook voor mooie accessoires en handige opbergers.

Liefs Laura

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.