Home shopping Glitter and gold

Glitter and gold

written by Lauraverschuur 13 december 2018

Had ik een aantal jaar geleden alleen maar zilveren accessoires in huis, tegenwoordig heeft dat plaats gemaakt voor goud. Goud heeft een wat warmere uitstraling en combineert mooi met de bruin en terra tinten die je nu veel ziet. 

Voor het interieur zijn er momenteel gouden accessoires in overvloed te vinden, en dat werd de basis voor mijn kerst styling voor dit jaar.

Bij Bol bestelde ik een mooie gouden Bestek set van Amefa, met een beetje vintage uitstraling.

Deze set is 16delig, dus voor 4 personen. Ook in het mat zwart verkrijgbaar trouwens. En ze hebben nog meer keuze in gouden bestek, zoals deze Set die ik ook mooi vind. Op zoek naar bijpassende glazen, ik koos een super mooie set van 8 Waterglazen met gouden accenten. Elk glas heeft een ander design, dat maakt het zo apart.

De glazen zijn gemaakt van mooi dun glas, dat drinkt erg fijn vind ik. Je kunt ze uiteraard behalve voor water ook voor wijn of sap gebruiken.

De tafel dekte ik eerst met een kleed dat ik nog had van vorig jaar, wit met groene accenten . Borden Rustic van Housedoctor, die we trouwens altijd gebruiken, en gouden servetjes erbij. Ik wil nog een mooi linnen tafelkleed en servetten aanschaffen, in een warme roestbruine of donkergrijze tint. Dat zal net weer een ander effect geven, wat stoerder en neutraler .

Voor de decoratie gebruikte ik kleine handgemaakte houten boompjes die ik vorige jaar kocht, een goudkleurige rondjes slinger en mooie kandelaars met gouden kaarsjes . Je kunt de gouden accenten net zo ver doorvoeren als je zelf wilt.

Wat eucalyptustakjes tussen de glazen en droogbloemen in een standaardje van klei, eventueel kun je een mooie groene krans of slinger maken die je er tussen legt.

Ik hou erg van het combineren van nieuwe accessoires met items die je al in huis hebt, met kerst mag het net even wat meer “glitter and gold” zijn dan de rest van het jaar. Bij Bol is er in ieder geval genoeg keuze om jouw huis net zoveel kerstsfeer te geven als je zelf mooi vindt. Ik koos deze items omdat die eigenlijk tijdloos zijn en ook na de feestdagen prima op je tafel combineren. De amberkleurige waterkan vond ik bij de kringloop en past prachtig in het geheel.

Ik hoop dat ik je wat leuke ideetjes heb gegeven, en ik wens je fijne, gezellige feestdagen!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.