Home Geen categorie Lau loves (scandinavian) sneakers

Lau loves (scandinavian) sneakers

written by Lauraverschuur 10 mei 2017

Nou heb ik nooit veel met hakken gehad….eigenlijk ook nooit echt een hele erge schoenenfreak geweest. Als ik de clichés moet geloven, is iedere vrouw gek op schoenen en heeft ze minstens 30 paar in de kast staan. Dan zal ik vast een uitzondering zijn, maar misschien is het tij aan het keren…

“vroeger” liep ik bijna het hele jaar op laarzen. Ik kon bijna 10 maanden per jaar doen met 2 paar laarzen, en alleen bij tropische temperaturen haalde ik een paar slippers of ballerina’s uit de kast. Sinds een jaar of 2 heb ik de sneakers herontdekt, en met mij nog veel meer sneaker addicts! De winkels liggen vol en de keus is enorm! De basis is gelegd, ik vind schoenen kopen ineens echt weer leuk!

Toen ik tussen mijn interieurposts op Instagram eens een foto van mijn biker legging en zwarte Woden sneakers plaatste, kreeg ik hierop zoveel positieve en leuke reacties, en velen wilden graag weten waar deze sneakers van waren. Ik kreeg achteraf nog berichtjes dat men ze ook gekocht had, dat was zo leuk om te horen!

IMG_9606
YDUN-CROCO_WL048_BLACK_020-1024x576

Het waren deze zwarte croco sneakers van Woden, naar bleek nog een best onbekend Deens merk. Ze liepen gelijk als “pantoffels”, en voor het voorjaar schafte ik een zelfde model aan in lichtgrijs. De afgelopen 2 weken zijn we in Amerika op vakantie geweest, en ik heb deze vakantie alleen die 2 paar Woden sneakers gedragen. Zo licht en comfortabel, en passen gewoon bij nagenoeg elke outfit.

FullSizeRender-36

Het merk Woden is ontstaan in 2013 in Denemarken, maar in korte tijd al heel populair geworden. Puur minimalistisch Scandinavisch design, ik hou ervan in mijn interieur, maar blijkbaar ook in mijn sneakers. De naam Woden is gevormd uit de woorden WOrks of DENmark.
Schermafbeelding 2017-05-09 om 23.15.05

De collectie heeft schoenen en sneakers voor mannen en vrouwen, en nu ook voor kinderen. Mooie materialen, stoere kleuren en zelfs metallic leer. Als je eenmaal een paar Woden sneakers aan hebt gehad, ben je verkocht. Mijn adidasjes, Nikes en Filling Pieces liggen sindsdien werkloos in de kast. Dat zegt genoeg lijkt me. Ik kwam in contact met Woden NL en daar is dit blog uit voortgekomen. Ik mocht een paar sneakers uitzoeken voor mezelf, en ook voor een hele lieve, dierbare vriendin. Door haar was ik getriggerd om hiermee aan de slag te gaan, omdat zij een moeilijke periode achter de rug heeft en ik haar een verrassing gunde. Vandaag ben ik haar de navy sneakers kado gaan geven, ze schrok er gewoon van! Maar ze was er super blij mee en gelukkig was de maat perfect! Woden sneakers vallen precies op maat trouwens, altijd handig om te weten.
FullSizeRender-37

FullSizeRender-33

Zelf heb ik een geweldig zwart paar ontvangen, met een zool van kurk en een mesh en leren buitenkant. Het kurk vind je ook terug in het voetenbed van alle sneakers.
FullSizeRender-39

FullSizeRender kopie 2

Mocht je nou nieuwsgierig zijn naar deze gave sneakers, neem dan eens een kijkje op de Instagram pagina van Woden NL of Woden DK.  Via de site kun je ook zien waar ze allemaal verkocht worden, er zijn genoeg verkooppunten. En laat even weten wat je ervan vindt, misschien ken je het merk al en ben je er ook weg van? Ik ben benieuwd!

Liefs Laura

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.