Home Interieurstyling Muurstickers als interieur decoratie.

Muurstickers als interieur decoratie.

written by Lauraverschuur 6 juni 2017

Afgelopen jaar op het Show-Up Event kwam ik toevallig al in aanraking met het fenomeen muurstickers. De eerste paar jaar dat wij in ons huidige huis woonden, hadden wij structuur op de muren, dat was toen “in”. Toen wij een jaar of 5 geleden gingen verbouwen en veranderen in huis, wist ik een ding zeker….ik wil glad gestucte muren! Dat is neutraler en makkelijker aan te passen aan je smaak. Een kleurtje verven, een behangetje, het gaat allemaal een stuk makkelijker op een gladde muur.

Toen ik laatst benaderd werd door TenStickers of ik interesse had om eens wat uit te proberen, was de keuze ook snel gemaakt. Ze hebben muurstickers, maar ook stickers om je deur of laptop mee te beplakken. Weer eens wat anders dan een poster aan de muur, al is het wel iets waar je minder snel mee kan veranderen. Want eenmaal opgeplakt, kun je hem niet meer verplaatsen. Wel verwijderen natuurlijk, dat is geen probleem. Ze hebben zo ontzettend veel keuze, voor iedereen en elke kamer keuze genoeg.
Schermafbeelding 2017-06-02 om 17.38.04decoratie-sticker-carpe-diem-6231

 

Eenmaal een ontwerp uitgekozen, wordt ie op de jouw gekozen maat afgedrukt en heb je hem binnen een paar dagen in huis. Je ontvangt de sticker in een koker met een geprinte gebruiksaanwijzing erbij. Het werkt heel makkelijk, maar het is wel belangrijk dat je het rustig en secuur doet. Zeker met ingewikkelde prints met kleine details, zoals ik uitgekozen had!

FullSizeRender-59

FullSizeRender-63

 

Nadat ik gekeken had hoe ik hem wilde hebben, plakte ik eerst een gedeelte van de bovenkant op de muur. Met behulp van een glad voorwerp strijk je de sticker dan glad op de muur, waarna je de beschermende laag papier langzaam eraf haalt.

Daarna nog even mooi met een doek gladwrijven en voilà, de muursticker is klaar. Ik heb ervoor gekozen de sticker net boven de rand van een kastje te plakken, maar deze sticker leent zich ook goed onderaan een muur, vanaf de grond. Aangezien je zelf het formaat en de kleur kunt kiezen, kun je het helemaal naar eigen wens maken.

FullSizeRender-67 FullSizeRender-65

 

 

De afbeelding die ik gekozen heb valt onder de categorie bloemen en planten, maar ook voor kinderkamers hebben ze geweldige prints. Elke print kun je in een groot aantal kleuren laten afdrukken. Of je kiest voor kunst aan de muur, op een eigentijdse manier.  Wil je nou klein beginnen, dan beplak je eerst eens je laptop, of een raam. Neem zeker eens een kijkje bij ze, hopelijk heb ik je nieuwsgierig kunnen maken naar een originele decoratie voor je eigen huis!

Liefs, Laura

 

Dit blog kwam tot stand in samenwerking met Tenstickers.nl, dank daarvoor!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.