Home Interieurstyling Nieuwe posters aan de muur

Nieuwe posters aan de muur

written by Lauraverschuur 20 juni 2017

Terwijl de spreekwoordelijke mussen van het dak vallen, zit ik nog best koel naast de ventilator aan mijn blog te werken. Onze computer/werkplek staat midden in onze huiskamer. Dit omdat we geen kamer/ruimte over hebben, maar ook omdat het handig is om snel even wat te kunnen werken.  Omdat het bureau zo zichtbaar is, wilde ik er een gezellige maar opgeruimde plek van maken. Paperassen etc zijn dan ook altijd opgeborgen in de kast, en op het bureau staat alleen het hoognodige.

IMG_1137

Aan de muur links van het bureau hang ik wisselend dingen op. Ik heb 1 schroef in de muur zitten, en met powerstrips en haakjes hang ik verder de meeste dingen op, omdat ik nogal eens wil veranderen.  Nu wilde ik het weer wat strakker en rustiger hebben, en besloot voor wat lijsten met posters van Desenio te gaan. Ik koos voor witte houten lijsten, het fijne is dat ze makkelijk en snel te gebruiken zijn, zonder schroeven en lastige haakjes.  Ze hebben daar zoveel keus in posters, dat ik een aantal verschillende genres koos en verschillende formaten, zodat ik onderling makkelijk combinaties kan maken.

FullSizeRender-46

Mijn eerste keuze was het serene wit van deze twee posters. De poster Hush van Tove Frank, een geweldige fotografe met beroemde posters. Haar posters vallen onder de “handpicked” serie omdat het originele prints zijn en daarom ook wat duurder.  Daarnaast hing ik the dream, met een prachtige veren-print, die zo perfect combineert met de Hush poster. Deze is veel voordeliger geprijst en samen is het een prachtig geheel. Ik denk dat ze ook mooi zullen staan in bijvoorbeeld naturel houten of zwarte lijsten.

Daarnaast wilde ik ook nog wel wat kleur erbij, en ik viel voor de roze muur van Capo d’Opra, die me gelijk in een vakantiesfeer brengt. Wij zijn heel veel jaren achter elkaar naar Italie op vakantie geweest en dit brengt die herinneringen en sfeer bij mij terug. Deze poster valt onder de categorie fotokunst. Hierbij zocht ik ook weer iets bijpassends en kwam op twee keuzes uit: een tulp waar het roze in terugkomt, en een prachtige print van mooie sfeervolle houten deuren.

FullSizeRender-36

FullSizeRender-47

 

Op deze manier kan ik nog eens wat wisselen, en eigenlijk passen alle posters wel bij elkaar.  In de huiskamer hebben we een grote open kast staan, lichtroze,  en daar kleuren de posters ook weer prachtig bij. Die kast kochten we een jaar of 18 geleden al , en is een van de weinige meubels die al die jaren is blijven staan. Wel wat verkleurd in de loop der tijd, maar nog steeds een blikvanger.

FullSizeRenderZoals je ziet staat daar de mooie tulp poster geweldig in, omdat bijna alle tinten in de kast erin terugkomen. De posters zijn prachtig op mat papier gedrukt in een van Zweden’s beste drukkerijen.  Nu vind ik sowieso dat ze in Scandinavie prachtig design maken, misschien dat het er deze zomer van komt om een paar dagen naar Stockholm of Kopenhagen te gaan.  Wil je ook mooie nieuwe posters bestellen, dan moet je zeker eens op hun website of Instagram kijken. En het leuke is, ik mag een kortingscode publiceren, waarmee je 25% korting krijgt op alle posters, behalve de “handpicked”. Deze code is slechts 3 dagen geldig, dinsdag 20 t/m donderderdag 22 juni.  Code is LAU25 . Heel veel plezier met uitzoeken en shoppen!

 

IMG_1146

 

Dit blog is in samenwerking met Desenio tot stand gekomen, hartelijk dank daarvoor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.