Home Geen categorie Opbergen met een zomers tintje.

Opbergen met een zomers tintje.

written by Lauraverschuur 26 juni 2017

Volgens mijn man heb ik een tic…..correctie, meerdere tics. Ik ben onder andere gek op allerlei soorten opbergmanden, opbergdozen, tasjes …..en ga zo maar door. Ik kan ze ook niet weerstaan, bij mij kun je alles in huis ruimschoots opbergen als je zou willen. Je rommeltjes en alles wat je wil bewaren staat nou eenmaal netter en mooier als het in een mooie mand of doos zit. Dat ik daarin een beetje doorsla af en toe, ach, hij zou toch ook niet willen dat het een grote puinhoop hier is.

FullSizeRender-48

Onder de open kast staan ijzeren mandjes met onze tijdschriften erin. Zodra de stapels tegen de onderkant van de kast aangroeien en er dus niets meer bij kan , is het tijd om ze uit te zoeken. Dat was een leuk voornemen, en daar bleef het bij, dus een extra mand is ertussen gekomen. Hoera, weer een excuus voor een nieuwe mand!  De kast kreeg onlangs een nieuwe indeling met groene, roze en witte accessoires, al het overbodige kleine spul moest eruit. Niet weggegooid, maar wel opgeruimd. Bij the House Of Products (HOP)  bestelde ik deze 3 mooie kartonnen opbergdozen in precies de kleuren die ik mooi vond.

FullSizeRender-39

Behalve dat ze handig zijn, want alles is nu mooi opgeborgen, zijn ze ook stylish verantwoord en mogen ze gezien worden. Uiteraard zijn ze ook in andere  kleuren verkrijgbaar , net wat je smaak is.  De kast is open , en ook onze werkplek/bureau staat zichtbaar in de huiskamer, dus vind ik het belangrijk dat gebruiksvoorwerpen ook mooi zijn.  Bij HOP vond ik nog andere leuke accessoires, zoals een mooie lichtgewicht hoes voor de Macbook air van mijn dochter.  Gemaakt van Tyvek, een oersterk en licht materiaal, wat natuurlijk handig is voor deze hoes. Het materiaal wordt ook gebruikt voor de armbandjes die ze vaak op festivals gebruiken, om dezelfde redenen.

FullSizeRender-49

In een mooie groene tint met zwart/witte print , de hoes is gevoerd met neopreen dus biedt goede bescherming. Nou is mijn dochter gelukkig vrij netjes op haar spullen, maar je weet maar nooit.  Ze hebben ook bijpassende hoezen voor ipads, ik denk dat die er nog wel gaat komen voor mijn jongste dochter, de sloddervos….

Nog even verder geshopt, want de toilettas van mijn man was kapot en dus aan vervanging toe. Voor hem koos ik een lekkere grote toilettas waar al zijn spullen in 1 keer in kunnen, van weer dat geweldige materiaal Tyvek. Hij neemt altijd potten creme en gel mee op reis, dus dat kan hij nu makkelijk hierin doen. Voor mezelf koos ik een zalmroze uit in een maatje kleiner, waar alleen mijn makeup in hoeft.

FullSizeRender-40

Wat ook erg fijn is, is dat de toilettassen wasbaar zijn. Want na een tijdje krijg je toch altijd viezigheid erin, en met een sopje zijn ze dus zo weer schoon.  Deze zijn super goed geprijsd en in 3 maten verkrijgbaar.

Ben je nou ook benieuwd en enthousiast geworden, mag ik een kortingscode publiceren waarmee je 10% korting krijgt op (bijna) alles bij HOP. (muv giftpakketten, sale en leesboeken) De code die je moet gebruiken is HOP&LAURA

 

veel plezier met shoppen!

Liefs Laura

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met House Of Products, dank daarvoor.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Marie de Jonge 13 januari 2021 at 17:18

Leuk om te zien voor welke opbergsystemen jij bent gegaan. Zelf heb ik ook nog veel dozen die ik kan versieren. Daarnaast moet ik ook nog veel dozen op mijn zolder uitzoeken. Wellicht vind ik nog mooie spullen voor mijn interieur!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.