Home Interieurstyling Paint my day

Paint my day

written by Lauraverschuur 17 augustus 2017

In mijn hang naar vernieuwing, kwam de wens naar voren om wat kleur toe te voegen in huis. De basis is wit en zal dit grotendeels ook altijd blijven. Maar nadat ik in de nieuwe VT wonen en ook op Instagram mooie oudroze tinten voorbij zag komen, was het duidelijk dat ik daarvoor wil gaan.

Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte oudroze kleur, en naar een vakman die mij daarbij kon helpen, kwam ik op de site van Sigma Paintr terecht.

Hier vond ik niet alleen een prachtige oudroze kleur, maar kon ik heel makkelijk een vakman vinden die de klus professioneel en betaalbaar gaat uitvoeren. Sigma Paintr heeft deze site gelanceerd om een hoop onduidelijkheid en stress rond klussen weg te nemen. Op zoek naar reviews over klusjesmannen viel ik van de ene verbazing in de andere. Wat een onzin zet men in een review, daar is toch niemand mee geholpen? De cabaretier Rob Scheepers ergerde zich hier ook zo enorm aan toen hij een nieuw huis had gekocht, en maakte hier een toepasselijke Online voorstelling van in samenwerking met Sigma Paintr. Hilarisch en tenenkrommend tegelijk! De onderliggende boodschap is dat we moeten stoppen met vergelijken, aangezien al die reviews van mensen komen zoals jij en ik, die geen ervaring hebben maar wel een review over de klus of het bedrijf schrijven. Laat dit aan de vakman over, en dat doet Sigma dus met de nieuwe site. Super handig, ik kan daar gelijk mijn schilderklus online boeken plus dat ze van A-Z alles voor me regelen, inclusief vakschilder, verf, materialen en zelfs garanties.
Omdat ik geen zin had mij in die wirwar van onzinnige reviews te verdiepen, heb ik de klus ingevuld op de Sigma Paintr site. Zo gebeurd en gelijk een duidelijke prijsindicatie!

Terug naar ons huis. De wand achter onze eetkamerbank moet eraan geloven, daar zit nu 5 jaar behang op, het is tijd voor wat anders.

Hier lijkt mij een mooie oudroze kleur een fris accent. Na 5 jaar behang met een motief lijkt een effen matte kleur mij een welkome verandering. De vakman die wij hiervoor ingehuurd hebben, gaat eerst het behang verwijderen, waarna de kleur aangebracht wordt.

Ook de (kale) muur in onze huiskamer, naast de bank, gaat dezelfde kleur krijgen.
Hier hebben we regelmatig een poster of doek hangen. Nu hangt er niets en dat is saai en kaal. Tijd voor verandering!

Misschien dat ik daar nog wel een mandala op ga maken met een sjabloon, of een doek op ga hangen , maar eerst even afwachten hoe de kleur roze uit gaat pakken en wat dat doet met de sfeer.

Voorlopig houdt het qua kleur hiermee op, wel hebben we nog een lange wand waar in de loop der tijd gaten en vlekken zijn ontstaan, door verandering van wandplanken etc . Die wand heeft dus nodig een (witte) opfrisbeurt nodig en laten we gelijk meenemen door de vakman.

De klus staat gepland voor half september, uiteraard zal ik het resultaat met jullie delen.
Volgende week worden er ook witte houten jaloezieën geplaatst bij de eethoek, dat zal hopelijk een mooie combinatie zijn met het roze op de muur.
Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe kleur en hoe dit de sfeer in huis zal veranderen !

Dit blog is in samenwerking met Sigma Paintr, een initiatief van Sigma Coatings.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.