Home Interieurstyling Sounds of silence

Sounds of silence

written by Lauraverschuur 29 september 2017

Ook al doet de titel van dit blog anders vermoeden, ga ik het juist over geluid hebben. Muziek , wel te verstaan. Ik kan genieten van wat rust om me heen op z’n tijd, maar muziek is een essentieel onderdeel van de dag. In de vroege ochtend als ik naar mijn werk rijd, kan ik rustig wakker worden met een lekker muziekje in de auto.

Toen wij 25 jaar geleden gingen samenwonen (say what? Ja zolang al), gingen de grote, bruin houten geluidsboxen van mijn vriend mee. Enorme bakbeesten van boxen, te lelijk voor woorden. Maar ja, goed geluid, dus er was geen discussie mogelijk.

Gelukkig kan er in 2017 heel wat meer op het gebied van geluid. En voor een interieur freak als ik, moet dat natuurlijk wel stylish verantwoord zijn als het even kan.

Kun je hem al spotten hier in de kast? Met het oog op de oudroze accenten hier in huis, koos ik voor de Stammen in de kleur Dirty pink. De Stammen wireless speaker is een multiroom systeem, dwz dat je meerdere speakers aan elkaar kunt connecten. Maar op zich zelf staand zoals wij hem hier hebben is het een perfecte speaker voor in onze huiskamer. Via WiFi maak je contact met je iPad of telefoon, en speel je je eigen muziek af.

En hij mag gezien worden! De kleur koos ik zelf natuurlijk uit, maar mijn man is vooral fan van het gemak en het perfecte geluid. Wat een uitkomst, wie had dat 25 jaar geleden gedacht , dat ik ooit nog een geluids speaker mooi zou vinden! Hij is in 6 prachtige Kleuren verkrijgbaar, helemaal inspelend op de trends van nu.

Na de komst van deze speaker is er ook meer oudroze in ons interieur gekomen, zoals de muur die gisteren geverfd is, en we hebben ook een grote lamp van cottonball lights in exact dezelfde kleur. Ik heb een man die niet moeilijk doet over veranderingen in huis, en mij over het algemeen mijn gang laat gaan. Dat is fijn, want ik hou van af en toe wat omgooien in huis!

Om nog even op de “sound of silence” terug te komen, het oude Simon and Garfunkel nummer heeft een nieuwe versie door Disturbed gekregen, heerlijk om die hard af te spelen!

Neem eens een kijkje op de site van Urbanears bij de mooie modellen en kleuren. Fijn weekend!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.