Home design Welkom By Sidde

Welkom By Sidde

written by Lauraverschuur 7 april 2018

Donderdag was de primeur, waar ze naar uitgekeken hebben! Vanaf 5 april zijn ze online, By Sidde . Een nieuwe naam op interieurgebied. Hoewel de naam Scandinavisch aandoet, en Sidde betekent ook “zitten” in het Deens, is het bedrijf toch echt Hollands . Het is hip, betaalbaar, en je kunt je eigen bank samenstellen via de website. Scandinavisch design, dat in de eigen fabriek in Europa geproduceerd wordt.

Ze werken dus niet met massaproductie en enorme voorraden. Je zoekt zelf het model uit, kiest de stof of leer en de kleur pootjes uit. Zodra je de bank hebt samengesteld, wordt hij geproduceerd in de fabriek, en binnen 7 werkdagen bij je thuisbezorgd. Goede kwaliteit, duurzame materialen en wat ook fijn is, garantie op het binnenwerk en de stoffen zijn behandeld tegen vlekken. En daar kun je toch echt niet zonder, denk maar aan kinderen, huisdieren of gewoon je koffie of thee die we allemaal wel eens knoeien.

De bank wordt gratis bij je afgeleverd, in een handige herbruikbare hoes ipv dikke lagen verpakkingsmateriaal. Beter voor het milieu, ook niet onbelangrijk. Mensen met liefde voor het vak, zij maken jouw bank in de door jou gekozen stof en kleur. Ook bij VT wonen zijn de banken te bestellen trouwens.

Laten wij nou net naar een nieuwe bank aan het kijken zijn, ik heb al een paar mooie op het oog op de site van By Sidde!

Ik denk dat voorlopig deze bank Remus mijn favoriet is . Die lijkt me hier mooi in huis, met bijvoorbeeld nog een stoel of fauteuil erbij.

Naast de banken verkopen ze ook wat vloerkleden. Dat is fijn, want een bijpassend vloerkleed is altijd een behoorlijke zoektocht . In de toekomst willen ze het assortiment ook nog gaan aanvullen met bijvoorbeeld fauteuils. Wij hebben zelf nu nog een enorm bankstel staan, twee flinke banken , waarvan 1 met loungegedeelte. Eigenlijk te massief en te groot voor de ruimte. Ik zou bij een volgende bank dan ook voor 1 bank gaan met evt een losse hocker of poef erbij, en een fauteuil. Wat ruimtelijker dan het nu is. Wat vinden jullie van deze modellen op de foto’s, zouden jullie ook wel wat anders willen?

foto’s: By Sidde

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.