Home Interieurstyling Een groene Ellen of een grijze Anne?

Een groene Ellen of een grijze Anne?

written by Lauraverschuur 15 april 2016
Een paar weken geleden kreeg ik een mail met de uitnodiging om een moodcorner te komen stylen voor een prachtig meubelmerk.

Dit merk verkoopt voornamelijk banken, de naam zegt het al. Maar ook accessoires zoals kussens, hockers en salontafels kun je er bestellen. De banken zijn vernieuwend, in prachtige stoffen, mooie robuuste en stoere modellen, en in heel veel geweldige kleuren te bestellen.

Schermafbeelding 2016-04-08 om 20.59.46

Sinds een maand hebben ze een pop-up store geopend in Amsterdam, op de Overtoom. Daar werd ik twee weken geleden ontvangen en mocht ik een eigen “moodcorner” gaan stylen. De prachtige kleur groen van bank Ellen sprong er uit voor mij, en in de winkel vond ik een geweldig vintage kleed in dezelfde kleurstelling. Ik combineerde het met een zachtgrijze hocker , met daarop mooie accessoires, zoals een zilveren dienblad en de vaasjes van een Nederlandse ontwerpster. Voor een stoere touch plaatste ik  een grote industriële lamp ernaast, en een houten boomstamtafeltje.

IMG_7718IMG_7710

In de pop-up store was er een prachtige bakstenen muur onder het stukwerk vandaan gekomen, die als achtergrond diende voor mijn moodcorner. Geweldig die muur, ik zou bijna zelf onze muur onder handen willen nemen…

IMG_7707

Finishing touches waren wat mooie kussens in een combi van stof en leer, wat mooie bloemen en planten, en hiermee was ik tevreden. Deze opstelling zou ik zo in ons eigen huis kunnen plaatsen, het is een warme en sfeervolle combinatie geworden . Ik heb een gezellige middag gehad en ben echt verliefd geworden op de mooie ontwerpen. Mijn volgende bank(en) zal ik zeker hier gaan uitzoeken. Als dank voor het stylen en fotograferen mocht ik een mooi kussen uitzoeken, ik koos het kussen dat ik in mijn styling gebruikte, met cognackleurig leer en grijze stof.

Liefs, Laura

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.