Home Wooninspiratie Huis upgrade met mijnijzerwaren.nl

Huis upgrade met mijnijzerwaren.nl

written by Lauraverschuur 22 november 2021

Er zijn van die klusjes in huis waar je echt even tijd voor moet maken, omdat je ze niet elk jaar doet. In ons geval was dat de deurklinken en al het ijzerwerk op de ramen vervangen. Voor het laatst deden we dat bij de verbouwing toen we dit huis kochten, dus dat is alweer 22 jaar geleden! Hoog tijd om de zilverkleurige spullen die toch al aardig lelijk waren geworden te gaan vervangen voor iets nieuws, samen met Mijnijzerwaren .

Deze deurklinken hadden we door het hele huis

We hebben een jaren 30 huis, en bij die sfeer vind ik mat zwart wel heel erg mooi staan . Om zeker te zijn dat het echt mooi zou worden bestelde ik eerst 1 Deurklink , en monteerden die op een deur.

Geen twijfel mogelijk, dit ging het worden. Een lijst samengesteld met alle kamers in het huis en wat er dan besteld moest worden, ook de uitzetijzers en de hefboompjes wilden we zoveel mogelijk in mat zwart. We kozen voor mooie strakke deurklinken, niet te fragiel maar een goeie stevige greep.

Het is overigens heel goed zelf te monteren, dat hebben wij ook gedaan. We zijn nog niet helemaal klaar, maar elke week doen we er een paar. Het geeft een mooie strakke sfeer, en past veel beter bij de rest van ons interieur dan het zilverkleurige. Zeker ook omdat we naast veel wit ook zwarte accenten in onze accessoires hebben.

Uitzetijzer op een raam in de huiskamer.

Natuurlijk hebben ze bij mijnijzerwaren.nl veel meer dan alleen zwart, en heel veel verschillende stijlen. Neem zeker eens een kijkje op de website als je ook van plan bent wat nieuws te gaan monteren. Het geeft je huis karakter als je mooi hang -en sluitwerk hebt met net een beetje meer pit! Ik hoop dat ik je hiermee heb kunnen inspireren!

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.