Home Interieurstyling Najaar

Najaar

written by Lauraverschuur 6 september 2017

Zo apart, ineens is het er. De aankondiging van het najaar. Op Instagram lees je het ineens weer , de kaarsen gaan aan; men pakt de plaids en vachtjes er weer bij. Het najaar, het seizoen waarin we weer behoefte aan warmte, gezelligheid en knusse huizen krijgen.

Nadat we in de zomer alles open gooien, en het huis zo luchtig mogelijk maken, hebben we nu weer zin in een warme sfeer. Ik haal zelf de plaids weer uit de mand, ga op zoek naar wat warme accent kleuren, en ook de vachtjes liggen er weer . Eigenlijk heb ik altijd wel een of meerdere schapenvachten liggen, maar nu nemen ze een prominentere plek in.

Deze witte IJslandse Vacht is de nieuwste aanwinst. Mooi langharig, en een prachtige naturel kleur. Onze katten liggen ook graag op een vachtje, maar deze houden we zoveel mogelijk voor onszelf. Momenteel ligt hij op onze eetkamerbank, lekker in het hoekje. Heerlijk wegkruipen met een koffietje.

De vacht komt bij Sheepy vandaan, de webshop van Natasja. Alle vachten worden persoonlijk uitgezocht, zodat je weet dat je kwaliteit krijgt. Ik wilde graag een lekker grote vacht, langharig en een neutrale kleur. En dat is deze geworden! De neutrale kleur maakt dat ie hier overal een plekje kan vinden, in de zwarte rotan stoel , of bij de eettafel .

De vachten zijn ecologisch gelooid, dus zonder het gebruik van chemische stoffen . En elke vacht persoonlijk uitgekozen, uniek en prachtig !

Oké, alleen voor de foto dan Nala, omdat je dezelfde naam als de schapenvacht hebt ?.

Verder ga ik een ander vloerkleed neerleggen, dat hoort bij mij ook bij een nieuw seizoen. Ik heb 3 verschillende vloerkleden waarmee ik kan wisselen, dat maakt ook een andere sfeer.

Heb jij dat ook, dat je ineens de omslag wil maken met je inrichting/accessoires als de herfst eraan komt?

Liefs Laura

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Marie de Jonge 16 april 2021 at 09:51

Ik vind het najaar ook een fijne tijd. Vooral wanneer het weer koud is en je je woning gezellig kan gaan decoreren met kaarsen en leuke kussens. Een schapenvacht mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Lekker warm en het geeft een leuk effect!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.