Home Interieurstyling Paint it black

Paint it black

written by Lauraverschuur 5 oktober 2017

Afgelopen dagen heb je het misschien al gezien op Instagram , kleur in ons huis! En niet “veilig” lichtgrijs ofzo, maar een antraciet/zwarte wand! Verder ook een oudroze wand, maar vooral de donkere wand heeft veel invloed op de sfeer.

Ik schreef enkele weken geleden al een Blog over mijn kennismaking met Sigma paintr en onze keuze om via deze site de klus uit handen te geven. Een tijdje geleden heb ik contact gehad met Sigma om de kleur te bepalen, en een datum af te spreken. Zij werken met een netwerk aan vakschilders en schakelen dan een schildersbedrijf in uit jouw omgeving die de klus komt uitvoeren.

Op de afgesproken datum stond onze schilder Gaby op de stoep, met alle benodigdheden.

Alles werd keurig afgeplakt en schoongemaakt, het oude behang verwijderd, en al snel werd de eerste muur in de verf gezet.

Voor deze wand had ik online een kleur uitgezocht, ral 9004 (signaalzwart). Een mooie matte verf gekozen en ook de radiator zouden we in dezelfde kleur meeverven. Dit gebeurt dan met speciale radiatorverf.

Toen de eerste laag erop zat, zag je gelijk wat voor een effect een andere kleur op de sfeer heeft! Onze kamer in dit gedeelte van het huis is heel licht, veel ramen waar daglicht naar binnen komt. Een zwarte wand kan hier dan ook prima. Het geeft een “rijk” en knus gevoel.

De lange witte muur midden in de huiskamer werd ook aangepakt. Daar stond al bijna 5 jaar een buro tegen de muur, en na het wegschuiven van de meubels zagen we tot onze schrik pas hoe vies de muur in die 5 jaar al was geworden. Tijd voor een frisse witte laag dus!

Eerst even alle gaten in de muur van plankjes wegwerken, omdat we besloten de indeling ook om te gooien, en daarna werd alles weer prachtig wit. Diezelfde avond konden de meubels weer op hun nieuwe plek gezet worden.

De dag erna kreeg het muurtje naast de bank een prachtige oudroze kleur, wat heel mooi staat naast de grijze bank. Ik heb een groot wanddoek van HK living besteld, die ik op deze roze muur wil hangen, als het goed is komt die volgende week binnen.

Als laatste werd de radiator afgelakt, omdat we die zo min mogelijk wilden laten opvallen. Hij vormt nu een mooi geheel met de muur.

Het eindresultaat was absoluut nog mooier dan we al dachten, sfeervol en warm. En wat fijn als een vakman het allemaal voor je doet, met zijn ervaring en materiaal. Wil je ook zelf gelijk zien wat de mogelijkheden en de kosten zijn, dan kun je dat hier uitrekenen. Je krijgt direct de prijs van de klus te zien!

Ben je nou ook enthousiast geworden door deze ervaring, en heb je thuis ook een ruimte die wel wat kleur kan gebruiken? Dan heb ik een leuke verrassing! Namens Sigma paintr mag ik een verfklus t.w.v. 500 euro verloten! Je mag dan voor dat bedrag een ruimte naar keuze laten schilderen, uiteraard in een door jou gekozen kleur!

Hoe maak je kans? Laat een reaktie achter onder mijn Instagram post hierover, en vertel wat jij zou willen laten uitvoeren door Sigma.

Wil je dubbel kans maken(2 x meeloten), kun je ook nog een reactie hier op het blog plaatsen!

Op 12 oktober maken we de winnaar bekend!

Succes, laura

Dit blog is tot stand gekomen in een samenwerking met Sigma.

Misschien vind je dit ook leuk

66 comments

Lynda 5 oktober 2017 at 16:21

Nouhou, de woonkamer ook want ik vínd dat een klus… ?. Bij jou ziet het er weer prachtig uit!

Reply
Miranda 5 oktober 2017 at 17:42

Wauw heel mooi! Ik zou mijn vakkenkast van onbehandeld eiken, zwart laten verven! Zelf durf ik deze klus niet aan…duimen maar

Reply
M van de Wiel 5 oktober 2017 at 21:26

Het lijkt mij super gaaf om de badkamer eens in een andere kleur te zien. Grote donkere tegels nu tot half op de wand en daarboven nu muisgrijs verf. * al bijna 15 jaar ..

Reply
Dimitra 6 oktober 2017 at 06:03

Wauw! Wat heb je toch een geweldige smaak. Zo gedurfd die kleuren en je interieur, jaloers op. Ikzelf zit nu een jaar in mijn huisje, heel blij mee, maar verder dan 2 lichtgrijze muren en verder wit in de woonkamer durf ik niet. Ook de muren in mijn slaapkamer zujn dus saai wit en heb al verschillende kleurstalen gehaald om de muur achter het bed te schilderen maar kom er niet uit. Weet gewoon niet hoe ik het sfeervol kan krijgen. Twijfel, twijfel. Pfff

Reply
Marlies 5 oktober 2017 at 16:32

Wauw Laura, wat een verschil! Heftig, maar heel gedurfd en gaaf. De roze kleur vind ik ook heel mooi en ik ben benieuwd naar je wanddoek ertegen.

Ik doe graag mee met je winactie. Tijdens onze verbouwing/verhuizing was ik hoogzwanger en hadden we dus een beetje (veel) haast. In die haast is de zolder nog niet afgewerkt. Het begint eigenlijk al bij de kale trap en verder is er veel houtwerk, een oude muur en ook de vloer kan wel een likje verf gebruiken. Het zou zo gaaf zijn om deze klus van onze to-do-list te kunnen afstrepen! Ik ga vast duimen!

Reply
Mandy MvF 5 oktober 2017 at 16:36

Het kamertje van m’n dochter krijgt een nieuwe facelift. Kleine meisjes worden groot en nu Frozen de deur uit is. Kies ze haar eigen smaak onder leiding van mama? Het zou te gek zijn als deze geschilderd zou worden in haar gekozen kleur.

Reply
Laura 5 oktober 2017 at 16:37

Ik gun het mijn ouders omdat zij maar niet de knoop door kunnen hakken wat voor ‘hippe’ kleur ze zullen toevoegen aan de woonkamer. Moeders wil graag iets vrolijks en vaders vindt wit wel prima. Ik zelf vind de zwarte muur bij jou in de woonkamer erg tof geworden.. hopelijk kan ik mijn ouders ook zoiets tofste geven!!

Reply
AnoukVrolijk 5 oktober 2017 at 16:41

Zo wauw even flabbergasted van deze prijs! Mijn huis is dus helemaal wit en ben stiekem wel verlieft geworden op al jou mooie kleuren! Ik doe heel graag mee aan deze super winactie!

Reply
Merel vd Berg 5 oktober 2017 at 17:01

Wauw wat een gave kleuren! Echt stoer dat je de zwarte want hebt aangedurfd en wat een prachtige natuurlijke roze kleur. Ik zou heel graag onze bovenverdieping kleur geven. We hebben twee jaar geleden ons huis gekocht en verbouwd en de bovenverdieping is hierbij een ingeschoven kindje geweest. Vooral onze slaapkamer is toe aan warmte of beter gezegd wij zijn toe aan de warmte van een fijne slaapkamer. Daarnaast zou ik het heel gaaf vinden iets spannends te doen met de hal en de overloop. Het zijn nu ‘loze’ ruimtes en mogen veel meer gezien worden.

Reply
Teuni van den Berg 5 oktober 2017 at 17:03

Super mooi en warme kleur. Warmte is ook wat wij missen in onze woonkamer, we hebben nu RAL 7035 op onze muur. Daarom zou deze verfklus goed uitkomen, om een mooie kleur groen op 1 muur te verven, die ook goed past bij onze ensuite deuren.

Reply
Heidi 5 oktober 2017 at 17:09

Heel graag! Al onze muren zijn wit en heb het tot nu toe niet aangedurfd om ze een andere kleur te geven. Bij deze een kleine kans om misschien daar verandering in te brengen

Reply
Nathalie 5 oktober 2017 at 17:12

Ongelooflijk mooi geworden bij jou! Super gezellig ?! Onze potten witte verf voor de woonkamer/keuken zijn al besteld, maar mocht ik winnen, zetten we zeker iets van kleur op de muren ❤️????!!

Reply
Nathalie (@tattelie) 5 oktober 2017 at 17:13

Ongelooflijk mooi geworden bij jou! Super gezellig ?! Onze potten witte verf voor de woonkamer/keuken zijn al besteld, maar mocht ik winnen, zetten we zeker iets van kleur op de muren ❤️????!!

Reply
Angela 5 oktober 2017 at 17:31

Ik woon nog bij mijn ouders en zij willen heel graag kleur op de muur, maar door tijd gebrek beginnen ze er niet aan. Zou leuk zijn als ze een dag gaan werken en dat er dan ineens geschilderd is haha.

Reply
Marijke oudenhoven 5 oktober 2017 at 18:03

Jaaaa? heel graag! We hebben al zo lang dezelfde kleur op de muur achter de bank! Zijn toe aan iets nieuws!!

Reply
Hilde (@hilde_vankeulen) 5 oktober 2017 at 18:09

Echt geweldig je zwarte muur! Heel gedurfd! Ik zou graag onze slaapkamer willen laten doen! De slaapkamers van onze kinderen zijn lekker fris en gezellig! Maar onze slaapkamer is echt sfeerloos! Door omstandigheden kan mijn man deze niet opknappen dus met de hulp Sigma paintr zou het zo fijn zijn ’s onze kamer ook een fijne ruimte wordt waar we tot rust kunnen komen!

Reply
Mayke 5 oktober 2017 at 18:15

Ja….Dit is dè oplossing voor onze hal beneden. Nu met vieze witte wanden, gelige radiator, lelijke beige vloerbedekking op de trap (die ik er dolgraag af wil) en zwart laminaat. Wil er al maanden er zelf mee aan de slag. Maar hoe doe je dat? Welke kleuren gebruik passen bij laminaat en geven sfeer. Hoe voorkom je een snel vieze en afgetrapte trap? Welke verf gebruik je hiervoor? Helllluuuup!!

Reply
Crystal Smit 5 oktober 2017 at 18:25

Super super mooi gebleven. Love the black wall!! Dit zou ik zoooooo graag willen winnen!! Onze huidige huis is nu helemaal 1 kleur (heeeeel licht grijs). Ik wil al heeel lang een accent kleur in de woonkamer en eetruimte. Hopelijk winnen we dan kunnen we het eindelijk laten doen. Wij kunnen zelf namelijk niet zo goed schilderen ?

Reply
Ruby 5 oktober 2017 at 18:42

Ik doe graag mee om mijn werkkamer te laten schilderen. Deze is voorzien van een mooi nieuwe vloer en de wanden zijn klaar om een lik verf te krijgen. Helemaal fijn als het dan gedaan wordt IG:@_robijn.

Reply
Miriam 5 oktober 2017 at 19:06

Supermooie geworden! En gedurfd die antraciet/zwarte wand. Ik zou heel graag de muren in de woonkamer willen doen, zeker nu we hopelijk snel een andere bank krijgen. Die mooie roze wand inspireert zeker.

Reply
Ellen weijenbarg 5 oktober 2017 at 19:50

Ziet er strak uit! Ik zou graag de woonkamer opnieuw laten verven, we hebben de muur achter de tv al 3 keer geverfd maar het lukt ons niet om het echt mooi strak te krijgen. Ik zou gaan voor een mooie groene kleur!

Reply
Jolanda 5 oktober 2017 at 20:19

Onze witte woonkamer mag wel door een professional èn met de beste verf onder handen genomen worden. Ik heb er ff de kracht en de tijd niet voor…

Reply
Ayse 5 oktober 2017 at 20:52

Waaauw Laura, het ziet er super uit!! En echt te gek dat je nu een ander net zo blij mag/kan maken. Ik zou dolgraag ook de muren in mijn woonkamer willen laten verven. Dus…. ik ga heeeeel hard duimen.

Reply
Ingeborg Simone 5 oktober 2017 at 20:52

Ik had het op IG al gezegd, maar ook hier. Het is prachtig. Vooral de zwarte muur vind ik helemaal te gek!
Ik doe graag mee aan je give-away. We zijn toe aan de laatste kamer in ons klushuis, de speelkamer. Ik wil een kastenwand met krijtverf laten verven en de andere wanden in eenzelfde kleurtint met afneembare verf (want speelkamer= viezigheid). Dus fingers crossed!

Reply
Ilona 5 oktober 2017 at 21:07

Wat is het mooi geworden in jullie huis. Op mijn lijstje staat nog de slaapkamerwand en misschien een wand in de woonkamer.

Reply
Clariska 5 oktober 2017 at 21:36

Heel mooi geworden, helemaal met die radiator in dezelfde kleur. Ik doe graag mee voor de trap of de woonkamer. Hoogzwanger verhuist een paar jaar geleden, er zijn dus wat klussen blijven liggen.

Reply
@yedrup 5 oktober 2017 at 22:15

Supermooi geworden!? Vind het inderdaad ‘rijker’ tonen. Al onze muren zijn nog wit, we zijn er sinds we het huis gekocht hebben gewoon nog steeds niet aan toe gekomen. Ik zou heel graag de langste muur in de woonkamer een donkergroene kleur geven, dan springen de witte meubels die ervoor staan ook wat meer eruit. Het is nu allemaal wel erg wit. Waag graag een kansje dus! Wat een luxe dat het dan wordt gedaan!❤

Reply
Leontien van der Veen 5 oktober 2017 at 22:54

Super mooi geworden!
Deze actie komt als geroepen, wij krijgen 3 november de sleutel van ons nieuwe huis maar we komen er maar niet uit wat we op de wanden willen. Sigma kan ons daar vast goed bij helpen!

Reply
Alissa Beuk 6 oktober 2017 at 00:42

Wauw, super tof de zwarte muur! Als wij zouden winnen zou ik onze enorm lange witte muur in de keuken die doorloopt naar de woonkamer een mooie kleur geven in lambrisering / 3/4. Hierdoor is de woonkamer nu nog een beetje sfeerloos maar ik weet zeker dat dit bijdraagt en een gezellige woonkamer/keuken!

Reply
Kelsey 6 oktober 2017 at 07:14

Aaah tof!! Ik wilde toevallig in de herfstvakantie een muur roze gaan schilderen, maar vindt het best spannend om dat zelf te doen. Ik zie nu wel dat het heel mooi kan zijn, zoals bij jou! Zeker in combinatie met veel wit. Het zou mooi meegenomen zijn als ik het niet zelf hoef te doen!!

Reply
Cesarine 6 oktober 2017 at 07:40

Na een moeilijk jaar met moeilijke keuzes kiezen voor authenticiteit en autonomie…..een nieuwe start voor mij en de kinderen…..een nieuwe woonplek creëren, een frisse start en alles wordt onder handen genomen! Jouw instagram post geven me altijd volop inspiratie en plannen worden gemaakt. Dank daarvoor!

Reply
Marianne 6 oktober 2017 at 07:46

Wij wonen al 9 jaar in dit huis en alles is nog steeds nieuwbouw-wit. En daar wil ik onderhand verandering in. Ik ben de laatste weken wel aan het testen welke kleur. Ik heb al verschillende grote kartonnen voorzien van muurverf, en één voor één zet ik ze een tijdje tegen de betreffende wand van de kamer. Zo kan ik de kleur bij allerlei soorten licht beoordelen. Een beetje hulp en een zetje de goede kleurrichting uit van een vakman zou ik met open armen ontvangen. Het is al heel lang tijd voor wat meer kleur in mijn interieur!

Reply
Laila Mouch 6 oktober 2017 at 10:13

Zou graag de slaapkamer van mijn jongens.
Die is echt aan een nieuwe kleur toe beetje stoerder.

Reply
Marlies hol 6 oktober 2017 at 10:39

Wat is jouw woning mooi opgeknapt. Momenteel wordt ons nieuwbouw huis gebouwd. Bij veel vrienden zie ik dat nieuwbouwhuizen vaak op elkaar lijken, ook aan de binnenkant. Ik wil daarentegen juist iets Anders! Ik hou van een donkere, chique uitstraling en van contrasten. Graag zou ik een donkere meur willen op onze slaapkamer en lichtere kleuren elders in die kamer of andere kamer. Gedurfd, anders en vooral heel mooi!

Reply
Marcha (postfrommars) 6 oktober 2017 at 12:59

Verdubbel je winkansen.. omdat ik het zo’n klus vind, hier ook een reactie 😉 Ik zou heel graag een wandje in mijn slaapkamer laten verven in een kleurtje. Ik ben mijn zwart wit kant patroon behang na 10 jaar wel zat ? oeh en in de woonkamer zou de muur met ramen en achterdeur ook wel geverfd mogen (zo’n rotwerk om alles af te plakken!) De verf die er nu op zit gaat eraf wanneer ik vlekken eraf wil vegen met een nat doekje. Maar misschien komt dat ook doordat ik over behang heb geverfd? Nou ja…ik ga duimen:)

Reply
Karina 6 oktober 2017 at 15:06

Wij krijgen 14-11 de sleutel ben ons nieuwe huisje en kunnen wel wat hulp gebruiken. Heel het huis moet van een likje voorzien worden dus hoe fijn zou het zijn om een beetje hulp te krijgen ??

Reply
Pascalle (appelnasje ) 6 oktober 2017 at 15:19

WoW dát is mooi geworden zeg! Heel sfeervol. Ik heb zelf overal witte muren dus ik zou die gave prijs erg leuk en spannend vinden. Kleur bekennen dan ??

Reply
Valérie 6 oktober 2017 at 20:44

Wat hebben jullie die kleuren goed gekozen! Ik zou het fantastisch vinden om dit te winnen voor ons toekomstige huis. We wonen nu al jaren met volledig witte muren, doordat we steeds een woning huurden. En nu is het tijd voor een koopwoning inclusief kleuren op de muur! Ik kan niet wachten. Dit zou voor ons geweldig zijn beneden, een olijf-grijs-beige tint in de keuken en aansluitend een gave kleur in de woonkamer. Ik weet zeker dat onze stijl plotseling veel meer naar voren zal komen! Je blogpost heeft me geïnspireerd!!!

Reply
Bertie 7 oktober 2017 at 18:02

Sfeervol geworden! Ideaal zo’n vakman! Ik zou graag onze zolder een nieuw kleurtje willen geven, dus winnen zou top zijn! ?

Reply
Claudia 7 oktober 2017 at 19:20

Prachtig! We hebben zelf net een nieuw huis en alles zelf geverfd. Maar ik zou het zo gunnen aan een lieve vrienden die dit zo verdiend!

Reply
Sandra Huitenga 8 oktober 2017 at 07:57

Ik zou onze woonkamer laten verven. Met een houten plafond en een houten lambrizering in onze jaren 30 woonkamer is dat nogal een klus?

Reply
Mariska 8 oktober 2017 at 12:03

Ons huis is net opgeleverd en daar moet dus nog heel veel gebeuren. De trappen lijken mij een mooi doel voor deze winactie. Nu duimen ? ?

Reply
Kathy 8 oktober 2017 at 12:34

Te gek! Ik ben in mijn nieuwe huisje al aardig aan de slag gegaan met kleur in mijn woonkamer maar ik vind de zwarte wand wel echt gaaf zeg! Ik zie dat wel voor me op de slaapkamer, die is lekker licht en kan wel wat stoers gebruiken. En een leuk fris kleurtje op de overloop zou ook tof zijn, die is nu heel saai lichtgrijs. Ik ga duimen!

Reply
Sandra 8 oktober 2017 at 12:58

Ohhhhh dat zou fantastisch zijn . Ik moet hoognodig de woonkamer doen. Door de houtkachel gaat vervuilen toch sneller dan je hoopt. Maar zie zoooo tegen plafond op. En ben nog niet tegen het juiste kleurtje gelopen. Maar als iemand dat nou eens voor me komt doen. Dat zou nog eens een geschenk zijn. Dus ik ga heel hard duimen ??

Reply
Esther 8 oktober 2017 at 12:58

Wauw heel gaaf! Ik zou heel graag mijn lange, witte muur in de woonkamer een gave kleur willen geven! Wil heeel graag winnen:)

Reply
Valerie 8 oktober 2017 at 13:05

Wat mooi! Als ik zou mogen kiezen welke ruimte geschilderd mag worden dan wordt het de hal/overloop. De ruimte boven de trap is lastig om te schilderen, en een professional zal het een stuk mooier doen dan ikzelf 🙂

Reply
Lisanne van de Klift 8 oktober 2017 at 13:05

Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Voor een mooie nude kleur achter de eettafel en een warme oranjerood voor op de slaapkamer. Mocht er dan nog wat budget over zijn, heb ik ook nog wel een ideetje voor de hal 😉 Leuk!

Reply
Gemma 8 oktober 2017 at 13:05

Wauw gave prijs!! Zou heel graag de slaapkamer wel eens willen schilderen. Omdat deze niet zo groot, is wit altijd de veilige kleur gebleven, maar nu misschien wel eens tijd voor wat anders

Reply
Angie 8 oktober 2017 at 13:20

Te gekke winactie! Wij zouden het buitenschilderwerk willen laten aanpakken. Binnen is alles af, maar buiten?! Mensen staan voor de deur en krijgen een totaal verkeerde indruk als ze de bordeauxrode en bruine deur zien ?

Reply
Bahar= lente 8 oktober 2017 at 13:27

Super zeg!
Nu de kindjes wat groter zijn mogen de handafdrukjes van de muren hihi.. we hebben een lange witte muur graag zouden we wat anders willen…
Wij doen dus mee.

Reply
Muk van Lil 8 oktober 2017 at 13:41

Wat is het prachtig geworden bij je zeg! Dat inspireert me om hier ook een wand te laten schilderen. Ik win heel graag en zou dan de woonkamer onder handen laten nemen!

Reply
Ramona de Penning 8 oktober 2017 at 13:45

Prachtig geworden!
Ik zou dolgraag onze lambrisering bij de trap willen laten verven, en de overloop! Die kunnen een mooi fris kleurtje gebruiken!

Reply
Esmeralda Groenland 8 oktober 2017 at 13:54

Super leuke actie! Wat is het mooi geworden bij je. De lange witte wand in de woonkamer bij ons is ondertussen aan een opfrisbeurt toe en de grijze wand in de woonkamer, daar wil ik ook wel weer eens wat nieuws voor.

Reply
Judith 8 oktober 2017 at 14:15

Wauw Laura, wat is het prachtig geworden bij je ???. Ik heb ons toilet volledig verpest, dus zou dit dolgraag willen laten herstellen en laten we dan ook meteen een mooie kleur in de hal toevoegen ?. Ik ga duimen! Liefs, Judith

Reply
Jo 8 oktober 2017 at 15:34

Wat mooi geworden Laura! Nog meer sfeer in jouw prachtige huis.

Overigens, gat in de markt heb gelijk gekeken wat het mij zou kosten als ik een deel van de bovenetage zou laten doen. Is er door alle (gezondheid) ellende van afgelopen jaar even bij ingeschoten…

Ik zou graag de slaapkamer van de oudste meiden willen laten doen (ze discussiëren nog steeds over de kleur…) Na 12 jaar niets doen hard nodig… En sinds de boomhut bedstee is ingeruild voor twee eenpersoonsbedden zie je nog beter hoe vergeeld alles is…Ik hoop dat ze kiezen voor groen…of roze..of een mooie diepblauwe kleur…alles beter dan vergeeld….

Reply
Marlies Zwaan 8 oktober 2017 at 16:58

Heel mooi geworden, echt!
Zoiets winnen zou heerlijk zijn, hebben net zelf heel de zolder aangepakt en nu moeten twee kamers op de eerste verdieping nog mooi worden. Een toffe lambrisering zit ik aan te denken… zou te gek zijn als dit gewoon professioneel en gratis gedaan zou worden??

Reply
Aline 8 oktober 2017 at 17:23

Gaaaaaf, die zwarte muur! Begin volgend jaar, krijgt de begane grond, bij mijn ouders, een totale metamorfose. De vloer gaat eruit, er word een open keuken gecreëerd en daarbij worden ook de muren glad gestucd en die moeten ook weer worden geverfd, dus daarom zou deze winactie super leuk voor ze zijn! Ojaa, over de kleur van 1 muur zijn we al uit: de kleur van het jaar 2018; Heart Wood!

Reply
Femke 8 oktober 2017 at 17:46

Twijfel, twijfel, twijfel….de trap, of toch se wanden in de woonkamer, of nee….de kamer van dochterlief. Er is wel het een en ander wat een schilderbeurt zou kunnen gebruiken hier in huis. Ik kies dan toch voor de woonkamer, heb ik meteen een goede reden om nu eens echt te gaan kijken voor een nieuwe bank en een mooi kleed. Nu is de muur wit, maar dan ga ik toch een keer voor een kleurtje. Mocht er dan nog tijd/budget zijn, dan is er ook nog wel een wandje in de kamer van dochterlief die een likje verf kan gebruiken. En anders doen we dat gewoon evengoed ? ziet er bij jou zo mooi uit dat ik wel vertrouwen heb in de schilders waar ze mee werken.
Spannend! Liefs Femke

Reply
Denise 8 oktober 2017 at 18:36

Wauw! Wat een super winactie! Wat zou dat fijn zijn! Vanaf volgende week starten wij met het verven van ons nieuwe huis! Zou echt geweldig zijn als we zouden winnen!!!!! Het ziet er super uit weer Laura en leuke blog!?

Liefs,

Denise

Reply
Nellie 8 oktober 2017 at 18:50

Jaloers op je durf voor zwart! Wat is het mooi! Ik zou bij mij voor de woonkamer gaan 😉 die moet namelijk echt eigenlijk.. we wonen er n jaar, het is heel vies en je ziet het goed op het wit maar er zit n rare soort spachtelputch op waardoor ik niet durfde.. Nu t enigsinds gecamoufleerd met de meubels.. Maar momenteel 3 maanden zwanger en dat lukt straks niet meer met die box.. We moeten echt iets gaan bedenken nu..

Reply
Sophie (ig miss_friszz ) 8 oktober 2017 at 20:33

oh dit zou zo welkom zijn voor onze hal en trappen. met de tweeling komt t er gewoon niet van ?. we wagen dua graag n extra kansje (zwart zou ik overigens niet durven ondanks dat t er erg tof uitziet, maar fris groen of roze op n muurtje zou heel fijn zijn).

Reply
Jen 8 oktober 2017 at 23:13

Wat komt dit met een fantastische timing. yeeej Na ruim een jaar verbouwen is het eind in zicht, alleen in die eindsprint moeten we nog wel een paar heavy dingetjes doen. Afgelopen week is de hal gestuct, wat een wereld.ban verschil.. nu moet deze alleen nog goed drogen en natuurlijk geschilderd worden! Als voorlopig laatste klus zal de badkamer over 2 weken gedaan worden. Wij hebben ook hier gekozen voor prachtig stucwerk.. dus verf voor beide klussen zo fantastisch zijn!

Reply
Marjolein 9 oktober 2017 at 06:26

We hebben de wanden in de woonkamer van onze nieuwbouwwoning veilig wit laten schilderen, maar missen toch warmte. Dus willen die heel graag in een andere kleur. Maar lastig klusje aangezien we ook een open keuken hebben en er dus ook netjes om de keuken geschilderd moeten worden.
De trappen in het huis moeten ook nog geschilderd worden. Dus genoeg te doen en zouden graag advies ook willen. Nu nog duimen dat we winnen!

Reply
Aysu @ays.style 9 oktober 2017 at 22:06

De zolderkamer want ik heb er weer een zooitje van gemaakt ? en ik word zo moe van mezelf dus kom maar op met die gave prijs

Reply
Jacqueline Lemmen 10 oktober 2017 at 23:28

Wat een geweldige winaktie! Aangezien wij zelf net alles van een nieuwe lik verf hebben voorzien wil ik graag meedoen voor onze dochter en haar gezin die bezig zijn hun nieuwe stekkie aan het opknappen

Reply
Marie de Jonge 6 oktober 2021 at 17:09

Een donkere wand kan voor een mooi effect zorgen! Ik vind het vooral gezellig in de winter, omdat je dan veel met licht kan doen. Ik denk wel dat het belangrijk is om een strategische keuze te maken, zodat ruimtes niet kleiner lijken. Ook wil je dat je huis niet te donker wordt.

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.