Home Wooninspiratie Stylen met posters

Stylen met posters

written by Lauraverschuur 11 september 2021

Als je wel af en toe een nieuw sfeertje in huis wil halen maar niet de boel overhoop wil halen, zijn mooie posters in een lijst ideaal. Door een andere stijl of kleurenschema te kiezen bereik je vaak al een mooi resultaat!

Van Gallerix mocht ik wat nieuwe posters uitzoeken, waarmee ik aan de slag ging. Je kan gericht op kleur of thema zoeken, en ook kun je er inspiratie vinden om diverse posters met elkaar te combineren.

Abstracte posters
Kraanvogels in een mooie kleur

Ik hou erg van abstracte prints, organische vormen en naturel/bruin tinten. Ik combineerde de posters met zwarte lijsten, waardoor je een mooi geheel krijgt als je er meerdere bij elkaar hangt. Maar ook 1 grote print aan de muur kan al voldoende zijn. Ga dan voor een wat groter formaat, bijvoorbeeld 50×70 of 70×100 .

Geometrische vormen

Ik heb in huis een aantal schroeven in de muur zitten, waar ik dus kan variëren met decoratie. Je hoeft niet elke keer andere gaten te boren, kies voor een strategische plek waar je veel kanten mee op kan. Dat maakt het makkelijker om nog eens wat te wisselen.

Met de code lifebylau30 krijg je 30% korting op alle produkten op de site van Gallerix. Ik zal ook de link plaatsen naar mijn wishlist , waar je alle getoonde posters op kunt vinden!

Wishlist laura

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.