Home design Techniek in je interieur

Techniek in je interieur

written by Lauraverschuur 2 maart 2018

Jullie herkennen het vast, want in deze tijd is het echt niet meer weg te denken…. telefoons, iPads , alles moet nodig aan de oplader. Maar op de een of andere manier zijn er altijd te weinig opladers en stopcontacten, of ze zijn kapot of ingepikt!

Hiervoor zijn al wel een aantal smaakvolle oplossingen te vinden, die wij ook thuis in de loop der jaren hebben uitgeprobeerd. Maar niets was echt stijlvol èn handig, en voor een interieur”junkie” zoals ik is dat een uitdaging .

Gelukkig kun je op Instagram van alles vinden, en voilà, ik deel graag onze nieuwe grote vriend met jullie!

Hoe blij kun je zijn met een Oplaadstation… nou als een kind zo blij ?. Allereerst omdat hij doet waar je hem voor nodig hebt, opladen! Op dit large formaat kunnen 6 devices tegelijk opgeladen worden, en sneller dan de standaard opladers ook nog eens. Geen overbodige luxe trouwens, je gebruikt je mobiel toch voor bijna alles, dus regelmatig en snel opladen is een must. Ik koos een alldock in aluminium gold, met witte binnenkant. (Dit was een tijdelijke edition) En daarbij nog een alldock Bamboe met wit, als 2e oplaadstation. Altijd handig op de werkplek of een van de tienerkamers.

<<< welkome aanwinst! Maar 1 stekker in het stopcontact, en alle andere kabels zitten netjes in het dockingstation opgeborgen! En niet alle iPads en iPhones verspreid over het aanrecht, maar netjes achter of naast elkaar in de houder. En dat zijn er hier in huis best veel, met allevier een iPhone, 3 iPads, en de nodige koptelefoons. Ik vind het echt een prachtig design, wat je geheel naar eigen wens kan samenstellen.

We hebben ze nu een kleine week in huis, en worden al intensief gebruikt. Alles wordt merkbaar sneller opgeladen, en het is nog eens een prachtig design object. Terwijl ze opladen kun je ook gewoon een filmpje kijken, recept lezen of muziek luisteren. Bij ons staat hij dus op het kookeiland, centraal in ons huis. En eentje op het bureau, onze werkplek. We ontkomen er niet aan, dus waarom niet op een stijlvolle manier?! Het is even een aanschaf, maar wel eentje waar je heel lang en veel plezier van gaat hebben.

k kan je echt aanraden eens een kijkje op de site van Alldock te nemen, ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.