Home Nieuws Topics, je eigen keuze

Topics, je eigen keuze

written by Lauraverschuur 12 juli 2017

We lezen allemaal wel een krant, alleen de vorm waarin je hem leest is per persoon verschillend. De een is volledig overgestapt op digitaal, de ander leest voor de nostalgie nog een papieren exemplaar. Of, zoals bij ons, een combinatie van beide. 

Vooral in het weekend als we rustig de tijd hebben voor een ontbijtje en een kopje koffie, vind ik het fijn om de papieren krant erbij te hebben. Het geeft zo’n ouderwets vertrouwd gevoel.  Echter op de werkdagen heb ik hier minder tijd voor, en lees ik liever het nieuws digitaal, in een gestolen rustig momentje.
Sinds kort heb ik bij onze krant ook een (gratis)abonnement op Topics , waar je zelf je voorkeuren aanheeft van onderwerpen en categorieën waar jouw interesse naar uitgaat. Topics heeft artikelen uit 13 kranten gebundeld, en op die manier lees je dus precies wat je zelf instelt, uit het Nederlandse en Belgische nieuws.


Naast het actuele nieuws van binnen-en buitenland koos ik onder andere voor citytrips, slapen en inspirerend wonen.  In deze laatste categorie vind je mooie artikelen over bijzondere huizen, inrichtingen en persoonlijke verhalen. Hier haal ik veel inspiratie uit voor mijn eigen huis en mijn Instagram feed.Hoe gaat het in zijn werk? Je neemt een abonnement op een van de 13 kranten, je kiest zelf of je deze digitaal of in de bus wil ontvangen. Daarbij krijg je dan het gratis abonnement op Topics. Een makkelijke en leuke manier van op de hoogte blijven. 

En voor een interieur en Styling fanaat als ik, ben ik groot liefhebber van het topic inspirerend wonen , met prachtige foto’s .


Mocht je het eerst eens uit willen proberen, dan kan dat ook, je kan je gratis aanmelden voor een proefabonnement van een maand ! 

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.