Home Interieurstyling Vakantieherinneringen

Vakantieherinneringen

written by Lauraverschuur 29 augustus 2017

Nu de scholen hier weer begonnen zijn, met een heerlijk nazomerweertje trouwens , wisselt iedereen zijn vakantieverhalen uit. Foto’s worden meestal wel gedeeld via whatsapp, Snapchat of Instagram, dus die worden niet echt meer bekeken zoals je dat “vroeger” deed. Dan haalde je na de vakantie je afgedrukte foto’s op, of je maakte een album.

Ik heb zelf helaas ook die gewoonte laten vallen, dat ik een album van de vakantie maak. Mijn voornemen is wel daar weer mee te beginnen, zo “leuk voor later” !

Van onze vakantie in april/mei van dit jaar heb ik nu een geweldige blijvende herinnering gemaakt voor onze meiden. Onze reis naar Californië met onze dochters van 13 en 16 was echt een geweldige reis, met veel afwisseling en hotspots.

Ik had een paar weken terug al een mooie foto op Instagram voorbij zien komen van Marloes die wat foto’s in een prachtige collage van Instawall had verwerkt. Toen ik dus de kans kreeg om zelf een mooie instawall te maken, besloot ik om voor beide dochters een eigen exemplaar te maken, die ze op hun kamer kunnen hangen. Ze hebben genoten van onze Amerika reis, en op deze manier kunnen ze er met veel plezier aan terugdenken.

Ik heb er voor gekozen om ze op aluminium af te laten drukken , dit is een mooi licht en mat materiaal, met een stoere uitstraling. Ze zijn echt prachtig geworden, en hebben uiteraard al een plekje gekregen op de kamers van de meiden.

Via de Website is het echt zo gepiept om je eigen instawall samen te stellen. Ik heb nu voor alleen maar reisfoto’s gekozen, maar natuurlijk kun je ook een mooie quote of afbeelding invoegen.

Het leuke aan deze instawalls vind ik dat het echt iets van nu is, dit is de nieuwe manier van foto’s ophangen die leuk is voor iedereen. Je hebt verschillende keuzes voor je ondergrond, zoals glas, aluminium, poster of plexiglas .

Wil je ook zo’n mooie instawall laten maken, dan kun je dit nu doen met 10% korting! Gebruik de code INSTA-10-LIFEBYLAU en je krijgt de korting. Heel makkelijk te doen, op je pc of gewoon via je telefoon. Veel plezier met maken!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Instawall.

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.