Home design WOWN! They own!

WOWN! They own!

written by Lauraverschuur 22 februari 2018

Wat moet er door je heen gaan, als een grote hoeveelheid pers, bloggers, influencers en professionals uit de interieurwereld bijeenkomen om JOUW eigen collectie te bewonderen…. je eigen geschetste , ontworpen accessoires, behang, servies of tafeltje. Dat overkwam gisteren Souraya, Suzanne en Anki. Vanuit een idee van Lonneke, is dit nieuwe interieurmerk Wown geboren.

Na ruim een jaar van voorbereiden, brainstormen, heel veel samples beoordelen en verbeteren was het afgelopen dinsdag dan zover. De lancering van de collectie, met als partner Kwantum! Vanaf medio maart is alles te koop bij de winkels en webshop van Kwantum. Dat maakt het bereikbaar voor een groot publiek, mede door de goede prijzen.

Op een stoere lokatie aan het Amsterdamse IJ mochten we met een selecte groep als eerste de gehele collectie bewonderen en fotograferen. 3 verschillende vrouwen met 3 verschillende stijlen, die elkaar prima aanvullen. Voor alle smaken zit er wel wat bij, en natuurlijk heeft iedereen z’n favorieten.

Ik heb met veel bewondering naar de film over het ontstaan gekeken. Wat een powervrouwen die dit samen toch maar voor elkaar boksen. Want er staat wel een complete collectie, van servies tot vloerkleed, van behang tot tafeltje.

Ik weet zeker dat we vanaf volgende maand een hoop hiervan terug gaan zien in diverse Instagram accounts en ben heel benieuwd hoe iedereen dat in zn eigen interieur gaat stylen. Ik kan ook niet wachten om zelf wat in huis te hebben, bij alledrie waren er voor mij wel must-haves bij. Wat het hier zal worden blijft nog even een verrassing.

Het was geweldig om hierbij te mogen zijn, het was ontzettend origineel neergezet en zeer professioneel. Hou ze in de gaten, maar ik hou je uiteraard ook zelf op de hoogte zodra de collectie in de winkels ligt! Wat zijn jullie favorieten, zien jullie er ook al must-haves bij? Ik ben benieuwd!

liefs laura

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

WOWN by &SUUS - De lancering - &SUUS 22 februari 2018 at 21:02

[…] Laura: http://lifebylau.nl/wown-they-own/ […]

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.